My World of Life

By: sufi n seri yaakob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-Jul-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
the moving ages




dah lama mama tak update citer diorg ni..diorg pun dah makin besar cume mama je tak sempat nak citer plus memory card kamera dah hilang plak..so dah lama tak amik gamba..nak tunggu beli baru ntah bile..so mama letak lah lilypie ticker ni..at least kalo takde update..this ticker will keep on updating..hahhaa ..aci dak..ok la kan..


Saturday, 11-Aug-2007 07:19 Email | Share | | Bookmark
What their 'new arrival'


hmm..skarang ni kakak n adik both ade new skill..hehe..let see what they just got here

For kakak..she seems start training on becoming a model..and tgkla dia punye posing n senyum tuuu..perggggggghhh...MAUTTT mama... ..waduh2 kakakkkk..(mama dah start sound jawa nih )





Untuk adik..start try to explore and do a 'try and error' which sometimes ok but sometimes makes mama terbeliak bijik mata plus nak gugur jantung..and yg mama paling tensen ialah bile tgk muke dia buat donno jerkk..





Saturday, 11-Aug-2007 06:30 Email | Share | | Bookmark
We at ariana's party



Happy besday ariana dearie..party ariana besttttttt tul..sebabnya mama dapat makan laksa johor yg sedap tu banyak2..anyway sorry ye dear ariana coz auntie baru je upload gamba ni..dah almost 3 week after.. (gamba kat atas pun cilok aunt EOG)

ok for both Sufi n Seri..they absolutely have a great time..Sufi mula2 bole lak berebut bolen ngan Marcel but end up jadi geng at last tu.. .and dia cukup berkenan plak ngan tepon mainan tu..i'm not sure whether it's belong to ariana or arisha..ke hulur hilir ngan tepon tu and siap leh cakap2 lagi..(berlakon la tu)...alamak kakak..takkan nak jadi operator telepon kot
For adik..ermm not much reaction... makan2..tgk belon..pastu ngamuk nak dukung jerr..
maybe teruja sebab ramainya org kat situ..hehe





p/s : aunt zubye..kitaorg cilok 2 keping gamba yg kat atas ni


Saturday, 28-Jul-2007 05:09 Email | Share | | Bookmark
from the eyes of grace

This is some of Sufi n Seri faces from the eyes of grace..actually dah lama kami punye session ngan auntie zubye cume mama takde publish kat mana2...mase ni pun Seri just 8mths..and Sufi plak about 2 years plus..going to be 3..but as at to date..Seri already 1 years and 2 mths old.while Sufi 3 years and 3 months...



for aunt zubye..don't know how many times we keep saying this...YOUR WORK SUPERB! keep on moving...


Thursday, 19-Jul-2007 06:36 Email | Share | | Bookmark
Jiwang kejap

Mama terasa nak jiwang jap.. ..nak share gamba kawin time muda2 dulu..ekekekek...



cikin/Julie..below pic is dedicated for both of you..ngeh ngeh...waktu korang dlm sesi menembamkan diri





[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net